Date Firma

Nume firmă: S.C. AVANTORA S.R.L.
Cod Fiscal: 31791681
Nr. Inregistrare: J40/7374/2013

Telefon: +4 0784 047 780
E-mail: adina.zara@rero.ro

Formular de Contact


Fields marked with a * are required.

Povestea RERO

adinaAdina Zara, Remarcabil Romanesc

Ideea acestui proiect a început să se contureze la sfârșitul anului 2013, când o prietenă m-a sunat să mă întrebe dacă nu știu un producător român de calitate pentru hainuțe de copii. Atunci nu știam, dar acum știu că sunt atât de mulți!

De atunci am descoperit designeri și producatori români autentici și talentați. Cu mulți dintre ei am vorbit personal și poveștile lor m-au impresionat. Am descoperit designeri și producători români minunați: un fost director de fabrică, dinainte de ’89, olimpic la chimie, la care oamenii au dat buzna în casă strigând: “Numai dumneavoastra puteți să ne salvați fabrica! Ajutați-ne!”, un producator de genți care a început prin a crea o geantă unicat pentru iubita sa sau familii obișnuite care prin daruire și perseverență au reușit să treacă peste toate obstacolele și să construiască o afacere de succes. Cu unii am vorbit ore în șir, povestindu-mi câte dificultăți au avut și ce au făcut în momentele de cumpănă, dar și ce planuri au pentru viitor.

De mai bine de un an trăiesc povestea Remarcabil Românesc. Încerc să cumpăr doar creații locale și nu de puține ori am fost întrebată de unde mi-am cumpărat acel obiect. Sunt diferite față de cele pe care le găsești în mod obișnuit în magazine. Mă mândresc cu asta!

Remarcabil Românesc, pe scurt RERO, promovează creații românești deosebite și spune povestea temerarilor din spatele acestora. La început sunt doar câțiva, urmând ca să adaugăm alți și alți creatori de frumos, pe masură ce calatorim prin țară. Urmeaza-ne! Prin inregistrarea la Newsletter și dând Like paginii noastre pe Facebook vei fi anunțat ce alt producător român te va încânta cu creațiile sale.

Doar designeri și producători români deosebit de talentați și foarte serioși pot fi parte a comunității Remarcabil Românesc. Îi selectăm cu multă grijă. Scrieți-ne dacă aveți vreo recomandare sau pentru orice informație valoroasă.

Cu drag,
Adina