Conceptul RERO™

Bine ai venit!

image1_miniIntră, simte-te ca acasă! Abia am ajuns și noi. Știu că ne cauți de câțiva ani, dar am fost plecați prin țară, în aventura vieții noastre: să-i găsim pe făuritorii de frumos.

Am descoperit artiști și producători români, valori uitate, povești de suflet și creații autentice, care unesc generațiile acestui neam. Unele creații invocă tradiția, spiritul trecutului, altele, moderne, fură startul viitorului.

Le-am strâns pe toate și pe toți aici într-o comunitate de suflete și valori: RERO. Remarcabil Românesc.

Noi știm ce este frumos, fără să întrebăm. Noi simțim ce e frumos. Îl vrem, îl căutăm și îl găsim. Am bătut țara în lung și-n lat pentru a-i întâlni pe creatorii frumosului românesc.

E un drum întortocheat prin cătune și orașe, pe ulițe și pe bulevarde, prin istorie și cultură. Ne oprim doar unde ne dictează sufletul. Și nu ne-a dezamăgit până acum. Trăim pentru a găsi artiști sau producători români remarcabili. Punem poveștile și creațiile lor în lada noastă de zestre și ți le dăm ție mai departe.

image2_miniUrmează-ne. Împreună ne redescoperim valoarea și spiritul. Împreună ne refacem zestrea cu tot ce este remarcabil. Românesc.

Tu știi ce este frumos, fără să întrebi de unde e. Pentru că simți că e al tău, chiar dacă nu l-ai mai văzut niciodată. E ceva la el care te leagă, te îmbie și te completează. Ca și cum ar fi sub o vrajă străbună.

Ce conține această vrajă? Ore, poate chiar zile de muncă, dragoste de părinte, pentru că orice creație este, de fapt, un copil al creatorului și un strop de spirit românesc. Pentru că sufletul tău e acasă. Oriunde ai fi.

Tu știi ce este frumos, fără să întrebi de ce. Nu știi de ce îți mângâie inima, de ce îți dă încredere în tine, de ce te prinde atât de bine. Poate pentru că nu e doar un obiect. Îi asociezi amintiri și sentimente, îi împletești o poveste, îi dai viață. Și nu te poți despărți de el niciodată. Îl vei da mai departe. Cu tot cu povești și sentimente. Este o bucățică din tine. Singura nemuritoare. O mărturie peste generații a firii, a iubirii, a propriei tale existențe.

image3_miniAsta simțeau și bunicii tăi când pregăteau lada de zestre, primul seif al românului. Un seif de suflet, de sentimente și trăiri împletite în jurul unor ii, năframe, ștergare, ilice sau bijuterii.

Tu ce povești le-ai lăsa copiilor tăi? Tu ce ai pune în lada ta de zestre?

Alătură-te Mișcării RERO™